Chihuahua training

Als je denkt dat een klein hondje zoals een Chihuahua weinig kan leren, dan heb je het mis. Chihuahua’s kun je net als andere honden goed trainen. Niet alleen jij zal uiteindelijk veel plezier ervaren na de training van jouw Chihuahua, maar ook de Chihuahua zelf. Wanneer een Chihuahua weet wat hij wel en niet mag, dan zal hij zich veel zekerder voelen en minder stress ervaren in bepaalde situaties. Training is een belangrijk onderdeel van de Chihuahua opvoeding.

Chihuahua trainen
Chihuahua trainen

Puppytraining Chihuahua

Heb je een Chihuahua pup, dan begin je uiteraard met puppytraining. Hier leer je naast de basisvaardigheden zit, af, blijf, volg en loslaten ook hoe je de hond zindelijk kan maken en moet socialiseren.

Na de puppytraining kun je doorgaan met trainen van jouw Chihuahua. Je kunt ze zoveel leren als jij wil.

Welke hondentraining past bij je?

Bij jou in de buurt zullen er vast hondentrainingen worden georganiseerd waar jouw Chihuahua van harte welkom is. Je moet alleen maar net kunnen op de tijdstippen dat die trainingen plaatsvinden en als het regent verwacht de trainer dat je aanwezig bent.

Om diverse redenen worden er daarom tegenwoordig ook online hondentrainingen aangeboden die je kunt gebruiken voor jouw Chihuahua. Deze trainingen doen niet onder aan fysieke hondentrainingen. Wel is het belangrijk dat je dan zelf de socialisatie met andere honden opzoekt. Bijvoorbeeld in het bos, op het strand of op een hondenspeelveldje.

Online Puppycursus Chihuahua

Wij hebben goede ervaringen met de online puppytraining van Tinki. Tinki kun je heel goed gebruiken voor het trainen van jouw Chihuahua. Je betaalt relatief weinig geld voor deze online trainingen (minder dan een training op een veld) en krijgt ontzettend veel informatie over het trainen van je Chihuahua. Je krijgt toegang tot veel boeken en video’s. Op deze manier kun jij je Chihuahua goed trainen en veel leren.

Waarom Tinki puppycursus?

Met de trainingen van Tinki train je jouw Chihuahua waar en wanneer je zelf wilt. Het is de meest uitgebreide puppycursus van Nederland. Je betaalt eenmalig en hebt voor altijd toegang tot het materiaal. Tinki geeft regelmatig korting, dus pak je kans!

Gratis proefles Puppycursus

Tinki biedt zelfs een gratis proefles aan zodat jij kunt nadenken of een online hondencursus iets voor jou en je Chihuahua is. Waar wacht je nog op? Klik op een van de Tinki banners en je komt vanzelf op de Tinki website.

Volwassen Chihuahua trainen

Het kan zijn dat jij een Chihuahua aanschaft die al wat ouder is (bijvoorbeeld een herplaats Chihuahua) of dat jij je volwassen Chihuahua wat manieren wil bijbrengen. Meestal sluit je je dan niet aan bij een puppycursus, maar bij een (jong) volwassen Chihuahua training.

Online hondentraining volwassen Chihuahua

Heb je een volwassen Chihuahua die al wat basisvaardigheden kent, dan zijn daar volwassen hondentrainingen voor.

Ook biedt Tinki traingen aan voor (jong) volwassen honden. Bekijk hun website en probeer eens een proefles.