Chihuahua kopen asiel

Het is super goed om een Chihuahua uit het asiel te kopen. Er zijn namelijk zo veel honden die een baasje zoeken en graag geadopteerd willen worden. Wij kunnen het alleen maar aanmoedigen om een herplaats Chihuahua te kopen uit het asiel. Eerst maar eens alle honden die al bestaan een nieuw thuis geven, voordat er nieuwe nestjes op de planning staan, toch?

In welk asiel vind ik een Chihuahua?

Als je een Chihuahua in het asiel wil kopen, dan moet daar maar net een Chihuahua gebracht zijn. Je kunt asiels bellen om te vragen welke honden zij beschikbaar hebben om te adopteren, maar het is waarschijnlijk makkelijker om het aanbod op hun website te bekijken. Ook handig is de Social Media pagina van het asiel te volgen om te kunnen zien of er Chihuahua’s geadopteerd kunnen worden.

Het voordeel van direct contact met een fysiek asiel is natuurlijk wel dat je kan vragen of zij jou op de hoogte willen brengen als er een Chihuahua in het asiel terecht is gekomen ter adoptie.

Een andere mogelijkheid om er achter te komen of je een Chihuahua kunt adopteren is om gebruik te maken van speciale asiel vergelijkingswebsites. Je kunt hier makkelijk filteren op het ras Chihuahua, waarna je ziet waar in Nederland een Chihuahua in het asiel of een gastgezin zit.

Vaak kun je op zo’n vergelijkingssite een alert instellen dat je een melding krijgt wanneer er een Chihuahua te koop is in een asiel.

Websites met asiel Chihuahua’s

Naast de websites van fysieke asiels, zijn er dus ook platforms waar je makkelijk kunt vinden of er ergens in Nederland een Chihuahua te koop is uit het asiel. Handige websites:

  • verhuisdieren.nl
  • ikzoekbaas.dierenbescherming.nl
  • marktplaats.nl

Marktlaats herplaats Chihuahua

Naast het asiel kunnen mensen hun Chihuahua ook zelf aanbieden op Marktplaats. Mocht je daar niets kunnen vinden, dan kun je een zoekopdracht aanmaken die jou op de hoogte houdt van nieuwe advertenties over herplaats Chihuahua’s.

Let wel op bij Marktplaats Chihuahua’s. Er kunnen broodfokkers actief zijn die hele schattige Chihuahua’s aanbieden, maar waar alles aan mis is. Op latere leeftijd kunnen die honden zulke grote problemen hebben, dat je duizenden euro’s aan dierenartskosten moet betalen. Soms worden deze hondjes ook niet oud. Let dus altijd op bij het kopen of adopteren van een Chihuahua.

Lees ons blog waarin staat waaraan je een Chihuahua broodfokker kunt herkennen.

Chihuahua kopen uit asiel
Chihuahua asiel

Chihuahua informatie

Wil jij alvast alles te weten komen over de Chihuahua? Of het nou een pup of een volwassen Chihuahua uit het asiel is. Dan raden wij het Chihuahua boek aan van Peter Plasman. Dit is een online boek met echt alle informatie over Chihuahua’s. Daarnaast krijg je een hoop gratis online Chihuahua boekjes toegestuurd.

Waarom dit E-book?

  • Je krijgt automatisch toegang tot alle updates van het E-book
  • Je krijgt ook gratis toegang tot e-book: Succesvolle tips voor de verzorging en training van je puppy
  • Je krijgt ook gratis toegang tot e-book: Je Hond De Baas
  • Je krijgt ook gratis toegang tot e-book: Honden Training Geheimen
  • Je krijgt ook gratis toegang tot e-book: Acht Ongelofelijk Simpele Technieken Om Je Hond Te Laten Komen Als Je Hem Roept

Interesse? Als je klikt op het roze boekje hieronder, dan kom je op de pagina van de schrijver. Hier kun je het boek aanschaffen. Veel leesplezier!