Chihuahua reistas

Het handige aan een Chihuahua is dat je de hond overal mee naar toe kan nemen. De hond is klein en past daarom in een speciale Chihuahua reistas. Het is niet alleen handig om de Chihuahua mee op reis te nemen in een tas, maar ook reuze gezellig.

Chihuahua reistas vliegtuig

Kleine honden zoals Chihuahua’s kun je makkelijk meenemen in het vliegtuig. Chihuahua’s hoeven niet zoals middelgrote honden of grote honden in het bagageruim. De Chihuahua mag in een speciale reistas voor honden mee het passagiersruim van het vliegtuig in. Je dient de Chihuahua reistas meestal tussen je benen in te zetten. Het is niet de bedoeling dat je de hond uit de tas haalt in het vliegtuig. Zorg dat je Chihuahua voldoende aandacht heeft gehad voor de reis en dat hij of zij heeft geplast en gepoept van te voren. Zo voorkom je dat je Chihuahua onrustig wordt in de hondenreistas en tot last kan zijn.

Ideale reistassen vind je op Bol. Hieronder staat een kwalitatieve Chihuahua reistas met goede recensies.

De reistas voor kleine honden biedt voldoende ruimte om te ademen en honden tot 7 kilo hebben ruimte om te bewegen. Daarnaast beschikt de Chihuahua reistas over een lekker zacht kussentje. Doordat de zijkanten gaas hebben, kan je Chihuahua lekker naar buiten kijken en genieten van frisse lucht.

Chihuahua reistas trein, bus of tram

Een Chihuahua reistas is ook erg handig om te gebruiken wanneer je met de trein, bus of tram reist. Je kunt je Chihuahua wel zonder tas op schoot houden, alleen is het veel rustgevender voor jou en de hond als hij of zij even lekker in zijn eigen tas zit. Het kan namelijk druk zijn in de trein wat voor stress kan zorgen bij de hond en je hoeft minder op de Chihuahua te letten als je hondje even in de reistas zit. Na de reis kun je de Chihuahua weer even zelf laten lopen.

Chihuahua reistas trein