Chihuahua riempjes

Als je een Chihuahua gaat kopen, dan heb je ook een riempje nodig voor het uitlaten. Een veel gebruikte Chihuahua hondenriem is de rollijn.

Rollijn Chihuahua

De Chihuahua rollijn is een riem die je lang en kort kunt maken. Daarnaast kan de riem automatisch uit de rol worden getrokken en automatisch weer inrollen. Een ideale riem die er voor zorgt dat de riem niet tussen de poten van de hond blijft hangen.

Een ander handig ding bij de uitrolriem is dat je de riem op lock kan zetten. Zo kan de Chihuahua de riem niet langer maken. Handig voor bij een drukke weg bijvoorbeeld.

Hondenriem Chihuahua

Natuurlijk kun je ook een gewone riem kopen. Sommige mensen vinden het fijner als de riem gewoon één lengte heeft. Daarnaast heb je meer keuze uit diverse soorten. De rollijn is meestal zwart. Het handvat kan wel een kleur bevatten. De gewone hondenriem kun je in heel veel kleuren, kleurcombinaties en patroontjes krijgen.

Mocht je niet kunnen kiezen tussen een gewone riem of een rollijn? Dan kun je overwegen ze allebei te kopen. Elke riem heeft namelijk zijn voor en nadelen in diverse situaties.

Bekijk het volledige aanbod hondenriemen op Bol.com.

Chihuahua riempje en halsband
Chihuahua riempje

Meer blogs over benodigdheden voor Chihuahua’s: