Chihuahua nest

Je bent op zoek naar een Chihuahua nestje. Waar vindt je die en hoe weet je of dit nest met Chihuahua pups betrouwbaar is?

Nest Chihuahua pups op Marktplaats

Als je op Google intypt ‘Chihuahua nest’ dan krijg je vaak als eerst resultaten van Marktplaats. Veel fokkers bereiken hier namelijk veel publiek en zetten daarom graag een advertentie op Marktplaats. Niet elke fokker vindt Marktplaats de geschikte plaats voor het verkopen van hun nestje met Chihuahua pups. De meeste fokkers hebben namelijk het beste met hun hondje voort en willen geen baasje die eigenlijk niet geschikt is om voor een hond te zorgen. Op Marktplaats zit namelijk elk type mens. Ook mensen die honden verwaarlozen. Sommige fokkers zullen hun honden op een andere manier aanbieden.

Mocht je een mooi Chihuahua nestje op Marktplaats hebben gevonden dan kan dit nest helemaal prima zijn. Maar let op: Er zijn ook broodfokkers actief op Marktplaats en die zijn gevaarlijk. Dit zijn fokkers die alleen maar honden fokken om het geld en niet uit liefde. Zij laten een moederhond veel te vaak zwanger worden, waardoor de pups erg zwak zijn en binnen een paar jaar sterven of vervelende mankementen hebben waar jij de prijs uiteindelijk voor betaalt. Duizenden euro’s aan dierenarts kosten! We vertellen handige tips over het herkennen van broodfokkers in dit blog.

Nestje Chihuahua pups
Chihuahua pups nestje

Koop je eerste Chihuahua spulletjes alvast online!

Nest Chihuahua pups via website fokkers

Echte fokkers hebben meestal een eigen website waar zij hun nestje Chihuahua pups aanbieden. Deze websites kun je ook vinden tussen de resultaten van Google. Soms moet je wat verder naar beneden scrollen om de websites te vinden. Ook hier geldt: Onderzoek altijd even of je niet te maken hebt met een broodfokker, want ze zitten er tussen! Als je een fokker hebt die bijvoorbeeld 10 verschillende ‘rashonden’ aanbiedt op zijn site, dan zou ik al achter mijn oren krabben. Ga op zoek naar een fokker die naast het nestje Chihuahua pups hooguit 2 andere type honden verkoopt. Er zijn natuurlijk uitzonderingen.

Nestje Chihuahua pups op Facebook

Ook op Facebook worden berichten van Chihuahua nestjes gedeeld. Je kunt het profiel van iemand bekijken en misschien aanvoelen of dit vertrouwd voelt of niet. Het is nog fijner als je gemeenschappelijke vrienden hebt met de fokker. Dan kun je vragen aan jouw kennis of die fokker te vertrouwen is.

Chihuahua puppy nest
Chihuahua nest

Kynologenclub Chihuahua’s

Wil je helemaal zeker zijn van je zaak dan kun je altijd op zoek gaan naar een fokker met een Chihuahua nest die is aangesloten op een Kynologenclub. Fokkers moeten hier aan bepaalde regels voldoen en daardoor weet je dat je te maken hebt met een goed Chihuahua nest.