Chihuahua tassen

Een Chihuahua tas is een draagtas waarin je jouw Chihuahua kunt vervoeren. Voordat we beginnen met informatie verstrekken over een Chihuahua draagtas willen we er graag bij zeggen dat je een Chihuahua ook veel zelf moet laten lopen.

Waarvoor gebruik je een Chihuahua tas?

Een Chihuahua tas kan handig zijn als je de Chihuahua niet te lang zelf kan laten lopen, maar je de hond wel van plek A naar B wilt krijgen. Ook bij drukke gebieden kan het handig zijn om je Chihuahua in een draagtas te vervoeren. Denk bijvoorbeeld aan een winkelcentrum of een treinstation.

Soorten Chihuahua draagtassen

Er bestaan buikdragers waarbij je de Chihuahua in een tas op je buik draagt. De Chihuahua kan lekker om zich heen kijken en jij kunt de hond in de gaten houden. Vaak zit er een bevestiging in de tas waar je je hond mee in de tas kan houden en ze er niet plotseling uitspringen. Naast het vak waar de Chihuahua zit, heb je vaak extra vakjes in de tas om andere spullen in te doen.

Tassen voor Chihuahua’s zijn er in allerlei verschillende kleuren. Je kunt leuke hippe tassen vinden op het internet.

Chihuahua rugzak

Comfortabeler voor jezelf zou een Chihuahua rugzak kunnen zijn. Je hebt hierbij je handen vrij, alleen heb je minder contact met de hond. Daarnaast kun je hem of haar minder goed in de gaten houden.

Chihuahua tas
Chihuahua draagtas

Chihuahua Reistas

Tijdens een reis met de auto, trein of het vliegtuig kun je een Chihuahua in een speciale reistas vervoeren. Dit is een comfortabele tas waarin je de Chihuahua op de grond kan neerzetten. Deze tas heeft meer bewegingsvrijheid dan een buikdrager of Chihuahua rugtas.

Chihuahua buggy

Een andere mogelijkheid om een Chihuahua of meerdere Chihuahua’s te vervoeren is een Chihuahua hondenbuggy. Dit is een Chihuahua tas op wielen. Net als een kinderwagen.

Dit is handig als je een lang stuk moet lopen of als je boodschappen wil doen. In de onderstaande Chihuahua hondenbuggy zit een mand waar je de boodschappen kunt leggen. Super handig!

Blogs over andere benodigdheden: