Chihuahua fietsmand

Wil je ergens naar toe met de hond, maar je moet op de fiets? Geen probleem. Een Chihuahua kun je heel makkelijk vervoeren in een speciale Chihuahua hondenfietsmand.

Chihuahua fietsmand
Chihuahua fietsmand

Speciale Chihuahua fietsmand

Een Chihuahua fietsmand ofwel een fietsmand voor kleine honden, heeft meestal een klep aan de bovenkant, ook wel tralies genoemd. Op deze manier kan de Chihuahua niet uit de mand springen. Ideaal! Mocht jouw Chihuahua niet zo springerig zijn, dan kun je overwegen een mand te kopen zonder tralies.

Je hebt zelfs hondenfietsmanden met een kussentje erin. Die kun je natuurlijk ook zelf erin leggen als deze niet bij jouw aangeschafte hondenfietsmand is inbegrepen.

Aanbod fietsmanden voor kleine honden

Er is een groot aanbod Chihuahua fietsmanden oftwel kleine honden fietsmanden. Zie bijvoorbeeld de onderstaande twee mooie fietsmanden eens. Dit zijn manden met goede recensies en voor een betaalbare prijs.

Wil je een duurdere mand, dan kun je de andere Chihuahua fietsmanden op Bol bekijken.

Wij raden aan een fietsmand te kopen die bij jouw Chihuahua past. Het komt helaas wel eens voor dat een Chihuahua uit de mand springt (met of zonder gevolgen), omdat zij afgeleid worden door bijvoorbeeld een blaffende hond of gierende banden van een auto. Bepaal dus goed of jij een mand nodig hebt met een deksel en of de riempjes goed vast gezet kunnen worden. Wij zijn minder fan van een eigen krat of mand zonder bevestiging.

Meer benodigdheden? Lees deze blogs eens: