Chihuahua pups te koop met stamboom

Jij bent opzoek naar een Chihuahua pup met stamboom. Wat leuk! Voordat je bekijkt waar Chihuahua pups met stamboom te koop zijn, willen we je graag informeren en waarschuwen voor verkeerde fokkers: Malafide fokkers. Malafide fokkers zijn fokkers waar alles om geld draait. De honden worden slecht behandeld en aan de lopende band gefokt.

Chihuahua pups kopen
Chihuahua pups

Malafide Chihuahua fokkers

Malafide fokkers zetten Chihuahua pups met stamboom te koop, terwijl zij zich helemaal geen stamboom fokkers mogen noemen. De Chihuahua moederhond wordt allereerst veel te vaak zwanger en de honden worden in vieze ruimtes gefokt. Dit zorgt er voor dat de pups niet gezond zijn en vaak afwijkingen en ziektes hebben, die je pas later ontdekt. Dit kan duizenden euro’s gaan kosten bij de dierenarts en soms moet je Chihuahua zelfs op jonge leeftijd worden ingeslapen. De Chihuahua pup zal zich ook ellendig voelen, wat het allerzieligst is natuurlijk.

Waar let je op bij de koop van een Chihuahua pup met stamboom?

Heb je een fokker gevonden die Chihuahua pups te koop heeft met stamboom, denk dan aan de volgende vragen:

  • Begint de fokker meteen over geld? (Dat is meestal geen goed teken)
  • Heeft de fokker erg veel nesten? (Malafide fokkers hebben vaak heel veel nesten)
  • Ligt het nest bij de fokker thuis en niet in een grote fokschuur?
  • Is de ruimte waar de Chihuahua pups lopen schoon?
  • Is de moederhond aanwezig ? Want dat hoort wel zo te zijn.
  • Is er bewijs dat de pups zijn gechipt en ingeënt?
  • Zijn de pups blij om je te zien of veel te bang?

Chihuahua pups met stamboom

Een Chihuahua heeft een stamboom als de vader en moeder van de hond bekend zijn en dat in officiële documenten is vastgelegd. Overal op internet kun je zinnetjes vinden met ‘Chihuahua pups te koop met stamboom’. Velen daarvan zullen betrouwbaar zijn, maar let op, want een malafide fokker zit in een klein hoekje.

Veel plezier alvast met je aankomende Chihuahua pup! Heb je nog geen spulletjes gekocht? Dan hebben we hier alvast wat leuke Chihuahua artikelen van bol.com staan. Eerlijke prijzen en goede recensies. Zo maak je het huis van jouw nieuwe huisgenootje instap klaar.

Wil je alles weten over de aanschaf en verzorging van een Chihuahua? Bestel dan nu het complete handboek voor de chihuahua.

Nu met 4 gratis andere Chihuahua e-books erbij.

Chihuahua handboek